Инсталация и поддръжка

"Инфра концепт" ЕООД разполага със собствен обучен персонал, техника и оборудване за подготовка и изпълнение на индустриални подови настилки.

 

Дългогодишния опит на голямата част от екипа води до сигурност в предложените системи, съобразени както с предназначението и натоварването, така и с бюджета на инвеститора.

 

Може да разчитате на персонално отношение и внимание към детайла на Вашите нужди от индустриална настилка.

 

 

Важните моменти са:

- Основата - за предпочитане шлайфан бетон, който също може да предложим - както проектиране, така и изпълнение

- Натоварване - статично и динамично, тежкия трафик от мотокари, палетни колички, ричтрак, камион, челен товарач, интензивен пешеходен трафик или други специфични натоварвания - за всяко изискване има специфика и решения, които отговарят най-точно

- Мокри процеси - подценяването на водата като фактор води до сериозни проблеми при експлоатация. За дълъг експлоатационен живот на настилката, е необходимо водата да няма досег с бетоновата основа. Решението на този проблем се взима на етап проектиране на настилката.

- Подготовката е не по-малко важна от избора на продукт. За да се осигури адхезия /връзка на основата от бетон с крайното покритие/ е необходимо шлайфане, шкурене или бластиране на основата и перфектно обезпрашаване. Пропускането на тези процеси обезмисля и най-скъпия продукт и компрометира крайния ефект.

- Поддръжката на индустриалните саморазливни настилки от епоксидни или полиуретанови, както и на шлайфания бетон е минимална - единствено почистване от абразиви. Когато няма абразив, който да остава между колелата на техника, която се движи по пода, няма какво да го износи и експлоатационния живот на покриитето се увеличава многократно. Обратния случай - опесъчен, силно запрашен под ще се "изтърка" много по-бързо.

-Можем да предложим краткосрочни ремонти, които да не пречат на работата.

-Предлагаме гаранционна и извънгарационна поддръжка на изработените от нас настилки.