Предимствата на безфуговите настилки в закрити спортни салони

COVID-19 изостри вниманието върху дезинфекцията в закритите обществени пространства през последните две години. Все по-актуални са тенденциите за употреба на безфугови настилки в закритите спортни и физкултурни салони. Най-предпочитани сред тях са системите от разливен полиуретан, поради високата им устойчивост и плътно безфугово покритие.

Избирайки система от разливен полиуретан, можете да бъдете сигурни, че нивото на хигиена и дезинфекция ще покрие всички здравни норми за помещенията с обществено предназначение. Нашите системи InfraSPORT PU 410 и InfraSPORT PU 410 Roll (с каучуково руло) са перфектното решение. Те притежават всички характеристики на висококачествена спортна настилка с гладка и здрава игрална повърхност, с висока способност за пренасяне на динамични натоварвания. Основно тяхно предимство, за разлика от виниловите и PVC настилки е липсата на фуги, което гарантира безпроблемно почистване и улеснява ежедневната дезинфекция особено в условията на противоепидемични мерки. Система InfraSPORT PU 410 Roll (с каучуково руло) притежава сертификат за негоримост EN 13501-1 от еропейската лаборатория Eurolab.

 

 

Нашите специалисти ще Ви дадат насоки за осигуряване на нужната степен на безопасност във Вашия закрит спортен или физкултурен салон:

1)      Как да изберете качествена настилка, според нуждите и състоянието на подовата основа -  Системата InfraSPORT PU 410 Roll (с каучуково руло) се препоръчва при стари и амортизирани бетонови основи.

2)      Как да поддържате чистотата ежедневно и без допълнителни вложения в скъпоструващи препарати и машини - Избирайки нашите настилки, можете да бъдете сигурни, че този процес ще става лесно и с ниски разходи. Необходимо е само редовно влажно почистване с моп и разтвор на универсален почистващ препарат във вода. Настилката не задържа влага и мръсотия, затова елиминира нуждата от химически разтворители и специализирана почистваща техника.

COVID-19 промени стандартите за безопасност в световен мащаб и ние от Инфра Концепт ЕООД следваме тази тенденция, като осигуряваме качествени продукти за всеки Ваш проект. Избирайки нашите настилки, можете да разчитате на сертифицирано качество и отлично ниво на професионална консултация по всички въпроси.