10 ползи от епоксидните настилки

 

  1. Издръжливост: Изключително дълъг експлоатационен живот, по-здраво от алтернативите.  
  2. Здравина: След втвърдяване епоксидните саморазливни индустриални покрития са много по-здрави от всички останали варианти, включително и бетона.
  3. Спестява време: Епоксидното подово покритие обикновено се монтира бързо и лесно, което означава по-малко време за спиране на производството. Възможни са ремонти в рамките на уикенд, дори и по-скоростно.
  4. Лесна поддръжка и почистване: Минимална нужда от почистване и поддръжка като цяло. Без разпрашаване, 100% водо и маслоустйчивост.
  5. Външен вид: Покритията обикновено се предлагат в множество цветове и модели, за да отговарят на вашия специфичен стил и са почти неограничени откъм дизайн. Повишават осветеността като отразяват светлината. Придават атрактивен вид на помещенито.
  6. Химическа устойчивост: Епоксидните покрития са удачни при разливи на химикали, дори незаменими за по-агресивни условия.
  7. Безопасност: Противоплъзгащи, температуро устойчиви, устойчиви на екстремни удари и пожар /при необходимост/, като поддържат безопасността на ползвателите й.
  8. Яркост: Обикновено може да се осигури опция за висок гланц за покрития, която подобрява осветлението във вашето помещение в значителна степен, като отразява светлината.
  9. Намалени разходи за обслужване на складова техника: Епоксидно покритие намалява износването на складовата техника /колички, мотокари и др./, защото е много по-щадящо към колелата на този тип помощни средства.
  10. Щадящ околната среда: Епоксидните покрития са зелена опция - модерните версии са без летливи вещества, много дълготрайни и без нужда от подмяна с години, безотпадъчни, съдържат рециклирани съставки.

Инфра концепт ЕООД има богат опит в прилагането на различни подови покрития. За повече информация и избор на решени за Вашият казус се свържете с наш консултант на:sales@multipark.bg или на телефон 0894445495;